YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Çalapverdi Şehit Mehmet Muratdağı İlkokulu

Nis

Okulumuzda Şehit Mehmet Muratdağı Zeka Oyunları Turnuvası Yapıldı.

Nis

TEGV Ateş Böceği Gezici Öğrenim Birimi geçen hafta itibariyle okulumuz öğrencileri eğitim aldı.

Mrt

Okul bahçesine tohum ekimi ile çiçek ve çam fidanı dikimini etkinliği gerçekleştirdik..

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. Yıl Dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.Okulumuz öğrencileri tarafından sunulan program büyük beğeni topladı.

Okulumuza Şehidimiz Mehmet Muratdağı´nın ismi verdildi.

Kas

Şehit  Piyade Uzman Çvş.  Mehmet Muratdağı  Şehadeti 23.01.2018  ( Afrin – Suriye )

Kas

Okulumuzun hazırladığı 10 Kasım Atatürk'ü anma programı 10 Kasım Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Zeka oyunları sınıfımızın yapımını tamamladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

Eyl

Kardeş Okulumuzdan Öğrencilerimize Hediyeler Verildi.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Milli İrade Zaferi ve Şehitleri Anma Program ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Eyl

Öğrencilerimiz yeni oyun parkına kavuştu.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Eyl

Okulumuzda öğretmenlerimin katkılarıyla boya ve temizlik çalışmaları yapıldı.