Yozgat Kızılay Ekibi Okulumuzda

Okulumuz öğrencileri, okul bahçesinde düzenledikleri kampanyayla Kızılay'ın kan bağışı çalışmalarına destek oldu.

Kan bağışı için yurt genelinde dikkat çekici kampanyalar düzenleyen Türk Kızılay'ı, Çalapverdi Köyü'nde öğrencilerimizin öncülük ettiği bir kan bağışı kampanyası düzenledi. Okul bahçesinde kurulan mobil istasyonda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına köy halkı  ilgi gösterdi.

"Kan vermenin 3 kişiye hayat olduğunu anlattık"

Yozgat Kızılay Ekibi Başkanı "İnsanlara bir kan vermenin 3 kişiye hayat olduğunu anlattık. Çocuklara kan bağışının önemini ve nasıl yapıldığını, kan gruplarından bahsederek böyle bir kampanya başlatmak istedik, çocuklarla kan bağışı önemini, nasıl yapıldığını anlatan afiş ve video hazırladık." diye konuştu.

Kampanyayı tertip eden öğretmenlerimiz ve Yozgat Kızılay ekibine teşekkür ederiz.

17-11-201917-11-201917-11-201917-11-201917-11-201917-11-2019