T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Çalapverdi Şehit Mehmet Muratdağı İlkokulu

1. Dönem Ara Tatil Etkinlikleri

Bu yıl ilk kez öğrencilerimiz ara tatil yapacak. Öğrenciler hafta sonu tatilleri de dahil edildiğinde toplam 9 günlük tatilin ardından, 25 Kasım'da tekrar ders başı yapacaklar.

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un da ifade ettiği gibi öğrenciler ara  tatillerde, eğitime ara vermeyecek. Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, ara tatilde öğrencilerimizin hem dinlenmeleri hem öğrenmeleri hem de keyifli vakit geçirmeleri için ilde yerel yönetimler, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle ana başlık altında bir ara tatil etkinlik programı hazırladı.

İlk ara tatilde öğrencilerimizin ve velilerimizin tercihine sunulmak üzere hazırlanan etkinlik programı, "gezi", "sağlık doğa ve çevre", "bilgi ve teknoloji", "iletişim", "okuryazarlık", "sanatsal faaliyetler", "sportif faaliyetler", "araştırma ve gözlem", "oyun oynama ve bulmaca çözme", "sosyal sorumluluk", "günlük yaşam becerileri", "el sanatları", "bilim", "yardımlaşma", "kariyer planlama" ve "aile günü" olmak üzere 16 ana başlıktan oluşuyor.

 

20-11-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.11.2019 - Güncelleme: 20.11.2019 21:12 - Görüntülenme: 396
  Beğen | 0  kişi beğendi